Jättenjorm

Om konst, film och böcker.

Om min vän Fanny

Kategori: Allmänt

Här är Fanny:


Hon är fotograf, och skulle vilja efterlysa folk som kan tänka sig att ställa upp på bild. Hennes projekt ska handla om olika komplex, och det kommer gå till såhär:
Ni säger till om ni är intresserade, och o

Om en cyborgkvinna

Kategori: Allmänt

Ja, ni får kassa mobilkamrebilder för jag orkade inte hämta kameran :P förlåt för det!
Men ja, hon är inte klar, men ska ta med henne till skolan imorgon där jag ska måla med akryl på henne. Vi verkar ha tappat bort vår akrylfärgslåda här hemma :s
Angående bilden i sig så är den inte orginell eller någonting, men hemskt rolig att göra :)
ja, here she comes:








Om en flicka med mask

Kategori: Allmänt

ritade lite såhär i natten! måste öva på händer...
















Dä va dä dä.

Om där jag bor

Kategori: Fotografi

Tänkte att jag skulle visa er mitt hem, mitt rum, där jag bor och verkar. Det är ett väldigt mysigt rum, om jag får säga det själv (herregud vad jag låter skrytig i denna blogg. :( jag lovar att så inte är faller irl!), och jag har inrett det själv. Här läser jag, målar, hänger med de få vänner jag har kvar sen jag vågade bli mig själv :P och gosar med pojkvän och råttor (helst samtidigt, men det vill inte han.)
Ja.. I'll show u:


här går man in i rummet, från den här vinkeln ser det gigantiskt ut. hehe :) som ni ser är mina fönster högt upp på väggen, och det beror på att jag bor i källaren. SÅ!


Här är en av mina käraste vänner, Elementet Herman den II. herman den I dog tyvärr, då han blitt gammal. Men jag gillar herman II också <3



Här är min lång-spegel, och min tavla som ibland ändrar skepnad. jag gillar ramen!


Här är mitt skrivbord. funderar på att fixa ett nytt, större, så att jag inte behöver rita i knäet så mycket :P här bor:
Min pigtitt
Min dator (som ännu inte har fått ett namn.)
mitt nintendo 64
Mina halvdåliga pennor (de bra pennorna har jag i mitt pennskrin)
Mitt bläck och bläckpennor med olika stift.
Min bokhylla med bland annat en väldigt sönderläst samling harry potterböcker. i studentpresent vill jag ha alla hp-böcker igen, fast dessa skall jag inte bada med *skäms*
Min tv, som jag spelar tv-spel på och tittar på film ibland
Min dvdspelare.
allehanda prylar som jag samlat på mig. puh!
Mina hårfärger som jag gömmer bakom pigtitten.


Här på dörren till tvättstugan (si, man måste gå igenom mitt rum om man vill tvätta) har jag satt upp lite teckningar för en mer personlig feeling av rummet.


Här på pigtitten bor två jättefina rosetter och en bläckflaska att rita med och en stämpel med B på, som jag fick av <3. B:et är för mitt efternamn.
ska fan börja samla på rosetter och sen ha dem i den här lådan och sen ha framme de tjusigaste jämt :)


här är min råttbur med mina raringar. De putsar varandra där uppe i vänstra övre härnet <3. Gud vad tråkig den ser ut :( Får piffa till den :D


Min parfym-och-hår-hylla.


Här är min sköna, men aldeles för lilla, säng! Där har jag satt upp den halvfärdiga älgen för att den är ivägen över allt annars. Min säng är stökig mest för att jag inte ska sova där inatt och då är det jättebra förvaringsutrymme :(


mina fina hattar och mitt fula, blå, kassaskåp för barn!

Här under bor ett gäng med makrillar, en kvinna av kamel (soom luktar kamel, TÄNK ER DET VA!) och ljusmästare mikey från min my chemical romance-tid, jag vill inte ta bort honom för det är så fina minnen <3 detsutom är han en utmärkt ljusmästare!


Unt i min lampa bor en spindel <3


slut på sagan om mitt rum!

Nu ska jag visa er två saker, och den första är en råtta som finns i slussen/söder som några av er sett (jag hade itne det) men jag ÄÄÄÄLSKAR DEN!



Och en ball dörr längst ner i en brant backe i samma del av sthlm.


och snipp snapp slut, så var sagan slut!

Om att jag städar och finner saker

Kategori: Allmänt

ja, som rubriken antyder, så håller jag på att städa mitt rum (bort fortfarande hemma).
När man städar hittar man teckningar.
Dessa som jag visar nu är "snabb-målningar", som jag gjorde i skolan samtidigt som jag lyssnade på min lärares genomgång. (jag kan göra flera saker samtidigt). De är väldigt snabbt gjorda och inte alls genomtänkta eller nåt, men det kan ju vara kul för er att se hur det ser ut när jag bara strö-kluddar.










Och det var de snabbteckningarna!

Sen hittade jag en till bild på en halvnaken kvinna, som påminner VÄLDIGt mycket om en annan teckning jag gjort (som jag även lagt upp här.) jag antar att jag tyckte så mycket om den andra teckningen att jag ville göra någonting liknande :P


Sen håller jag på med en Twilightbild åt min syssling, jag ritar av, och för tillfället ser den ut såhär:

not great, men jag hoppas att den blir bättre sen :p Jag är ju trots allt en icke-twilight-person, så jag lägger väl inte ner hela mitt hjärta på't. Jag tycker att twilight är fånigt, och det värsta är att det inte har nåt med fenomenet (stavning?) twilight att göra. men men. I really don't care :p Låt de som gillar twilight få göra det, även om jag tycker det är fånigt! (twilight-fanen (haha.) tycker säkert att de grejer jag gillar suger, så det blir jämt!)

OKEJ! HEJDÅ :)

Om en konstnär

Kategori: Inspiration

Ja, Ville bara tipsa er om Michael sowa, en fin, fin konstnär. Ni som sett amelie från montemarte känner säkert igen några av dessa:








den sista och fågeln är mina favoriter. De ska jag köpa kopior av om jag hittar någon gång! :)
pusshej!