Jättenjorm

Om konst, film och böcker.

Om en död fågelälskare

Kategori: Allmänt

jag och H. en tjej jag gick i samma klass som i ettan ett tag. Men sen tappade vi kontakten när hon bytte skola, men nu på senare tid har vi börjat snarra igen :) mkt bra! Vi bestämde iallafall att vi ska rita någonting var efter samma tema. Temat den här gången var död-läcker-brud-med-fåglar-på-huvudet!
Så, här är mitt försök. Ska göra en till sen kanske











klar!

Om att min hand jobbar vidare

Kategori: Allmänt

På sista tidenhar jag varit dum, jag sa att jag skulle göra mer ritserier men jag är lat!! Jag håller dock på med en tavla som blir en ritserie. Oh well, ska göra en ritserie idag lite senare iallafall. Hursomhelst, har ritat några teckningar som jag nu vill visa er. Vissa kommer att färgläggas och den sista teckningen ska ha svart bakgrund (det står svart där det ska va svart). Men det får ni antagligen se i slutet på denna ritbok, när jag visar ALLT, som jag gjorde med min förra.
men slutsvamlat, nu:








Och det var det!

Om avbildade geishor.

Kategori: Allmänt

Min vän B. tipsade mig om den här konstnären, som man inte kan annat än att bli oerhört imponerad av. Hon heter Julie Podstolski och är expert på att teckna av geishor. Hon åker visst till japan titt som tätt och fotar geishor, bilderna tar hon sen hem och ritar av. Jag ska nu visa er några bilder tagna från hennes hemsida (www.juliepodstolski.com), och jag kan säga att det finns många fler där, som jag råder er att se på :)







Och det var det!

Om en som inte vill visa sitt ansikte samt om min julkapp

Kategori: Allmänt

Hej hopp och goddag! Jag tycker att jag borde uppdatera min blogg oftare, så försöker göra det nu. Idag ska jag visa er mina cernitgubbar och en tecking jag gjorde nyss :) Vi börjar med leran, som  jag skulle vilja säga några saker om innan ni får se:
Det är rätt svårt att få till snygga grejer, och näst intill omöjligt att blandas färger till en annan nyans p.ga att leran är så hård. menmen, försökte mitt bästa med de färger jag hade!


(Timmy från fåret shaun!)

en räv bara

och nu till tecknigen, det fick bli ein fotoserie idag, en gangska lång en, för att kompensera för uteblivna fotoserier tidigare. Denna ska väl färgläggas också men det kommer det kommer :)














Och det var det!
Nu ska jag bara visa en sista teckning som jag ritade samtidigt som jag kollade på the clash of the titans (?). Det är väldigt trevligt att kolla på film och rita samtidigt, att bara låta sig inspireras av filmen, hihi! kult!


Men hejdå! ha det så fint tills vi hörs igen <3

Om en naken ninja

Kategori: Allmänt

Ja, jag vet, jag är inte särskilt bra på photoshop. Men ibland så känns det rtt bara. Den teckning jag nu ska visa er är min andra photoshopteckning.
Vi börjar direkt:
Och det var den! Ni får en liten close up också om ni vill kolla på det:
Snipp snapp slut och GODNATT! Kollade klockan nyss och sen var halv 6 på morgonen :s