Jättenjorm

Om konst, film och böcker.

Om photoshoots

Kategori: Allmänt

Jag älskar att agera amatörmodellfotograf och amatörstylist. Jag har även inget emot att stå framför kameran, men det är mycket roligare att styla och fota. Därför vill jag fråga om någon av er är intresserade av att bli fotde och stylade av mig? Jag gör det i konstnärligt syfte (uttrycka mig själv) så jag tar inget betalt. Och jag har inte ett bra objektiv till min kamera eller en studio eller nåt. Men ja, det vore väldigt roligt.
Kan ju visa några bilder:








Bilder från när min jag och min vän H. fotade (hennes blogg: whenwewherewinning.wordpress.com ). Vi var tvugna att använda blixt då vi försenades, så att det hann bli mörkt (vi hade ingen el att tillgå för annan belysning) som tur var fungerade det trots den hemska, onda blixten, tack vare det svart-vit temat och att det verkligen bara varf fint med överexponering. Styling stod H. för och jag har fotat och redigerat.

.





Bilder från min och min vän F.s circusfotografering. (hennes blogg: fannysofiai.blogg.se ) Även denna gång tvingades vi använda blixt (den där vintern alltså, man hinner knappt vakna innan solen går ner. Längtar till sommaren <3). Stylingen stod F. för (men vi skummade på ideer tillsammans) och jag har fotat och redigerat.

.





Bilder från samma fotografering som innan, fast med mig som modell. (Nu får ni se hur jag ser ut, om ni inte visste det! spännande va!). Stylingen har jag ordnat själv, och likaså redigeringen, och F. har fotat.

.





Bilder från min och F.s fotografering. Även den på natten. Bakgrund tänkte vi inte på (man lär av sina misstg hehe) men stylingen, fotograferingen och redigeringen skötte jag. modellen är F.


.





Bilder från min och F.s fotografering. Dessa togs på en småkylig sommarkväll på dalarö. modellen är F. och styling, foto och redigering stod jag för (fast jag och F. brainstormar alltid så bra ihop, så vi kom på allt tsm!)




Och det var väl några exempel sådär! Ja, nu vet ni hur det skulle se ut (men förhoppningsvis skulle blixt inte vara nödvändig). Om ni är intresserade, lämna gjärna en kommentar här på inlägget eller skicka ett mail (allra helst med bifogad bild på dig själv!!) till: [email protected]

Och förresten påbörjade jag en ny målning idag! Den skall också bli i olja och föreställa påven johanna (sök på wikipedia). Nu vet ni! hejhopp!

(ps. jag bor i stockholm)

Om ett skogsrå

Kategori: Allmänt

Jag målade ett skogsrå på en älg i olja.



Den ser bättre ut irl. Det var det.

Om neonljus som lyser upp natten

Kategori: Allmänt

Min vän om på en utmärkt ideé. Varför inte  måla med innehållet i såna där ljusstavar som man knäcker, som lyser i neonljus? Så, vi gjorde det. Dessa bilder som följer är mest på lek, vi gjorde inget direkt jätteseriöst, men det blev sjukt ballt att det lös!
Enjoy:




























Och det var det! sjukt svårt att fota så att det blev snyggt, men om jag stod riiiiktigt still och redigerade lite i photshop efter så blev det okej. Det är jag och min kompis J. som har gjort allt. Och de sista bilderna är i snö.

Om en gravid tonåring

Kategori: Allmänt

Ja, jag ritade lite mer!








Klar! Hon är ledsen. Urs.

Om lite nya teckningar

Kategori: Allmänt

Jag har ritat vidare i min lilla svarta bok, den andra (boken alltså). OCh den är snart slut, så snart blir det en genomgång av alla teckningar, som jag gjorde med förra boken! Men nu vill jag visa de senaste jag gjort. några är lite halvfärdiga, men de fick åka med ändå.

(den första är Gandalf, vill jag bara fylla i)







Min favorit är den näst sista. bebisen som äter sin egen arm. Pusshej, leverpastej.

Om en vacker skyltning

Kategori: Inspiration

Jag vandrade förbi nk med en kär vän idag och upptäkte deras fina skyltning! Se här bara, hur inspirerande är det inte?!





Om en svart svan

Kategori: Böcker och film

Idag såg jag black swan. Den var fruktansvärt fin, bra och jättehemsk.



Jag blev iallafall jätteinspirerad och gjorde en akvarellmålning av henne! här är den, och även om den inte blev lika fin som filmen så är jag ändå sjukt nöjd, om man får säga det själv.

















Såja. Den ser mkt bättre ut irl.